• Ondernemend
  • Verbindend
  • Vakkundig
  • Servicegericht
  • 2 Nmbrs Certified Professionals

Jij bepaalt

Waar jij het overzicht kwijtraakt, komen wij in beeld. Wil je alleen de salarisadministratie uitbesteden Prima, wij helpen je graag. Heb je daarnaast behoefte aan meer ondersteuning bij HR vraagstukken? Onze HR specialisten staan voor je klaar. Of wil je alleen incidenteel HR werkzaamheden uitbesteden Ook dan ben je bij ons aan het goede adres!

Jouw bedrijf is ook ons bedrijf

Vanuit dat perspectief voorzien wij jou altijd van de juiste en vooral relevante informatie. Als ondernemer heb je een bepaald doel. Wij kijken graag mee wat de mogelijkheden zijn om dat doel te behalen binnen de actuele wet- en regelgeving. Of het nu gaat om de horeca, de bouw, de zorg, de detailhandel of dienstverlenende sectoren. Wij zijn op de hoogte van de CAO’s, het arbeidsrecht en alles waar je nog meer rekening mee moet houden. Dan hoef jij dat niet te zijn!

Wij zijn het verlengstuk van jouw onderneming

Een eigen afdeling salarisadministratie en HR, alleen op een andere locatie. Onze medewerkers zijn altijd binnen handbereik. Je bepaalt zelf van hoeveel expertise je gebruik wilt maken. Doordat we optimaal gebruik maken van de digitale mogelijkheden zijn we - naast makkelijk bereikbaar - ook betaalbaar!