Diensten

Salarisadministratie en personeelsadministratie vragen om een deskundige en integere aanpak. Je hebt te maken met privacygevoelige gegevens, het vergt veel kennis van arbeidsrecht en CAO’s en veel tijd in de uitvoering. Bovendien heb je constant te maken met personeelsmutaties. 

Samenkomen is een eerste stap richting samen ondernemen

SOX verzorgt de salarisverwerking voor klanten uit diverse branches en biedt HRM diensten op maat aan. Zo kun jij je volledig bezighouden met de dagelijkse bedrijfsvoering, terwijl wij de zorg voor de loonadministratie, het personeelsbeleid en het HR management uit handen nemen. Dat noemen wij: samen ondernemen.  

Hulp nodig bij de salarisverwerking van jouw klanten?   

SOX is een salarisadministratiekantoor in Alkmaar en combineert jarenlange ervaring in het MKB met uitgebreide kennis van online salarisadministratie en andere HRM zaken. Ons team is ervaren, deskundig en je kunt altijd rekenen op continuïteit. We adviseren je graag welk salarisadministratiepakket het beste aansluit bij jouw organisatie of die van jouw klanten. Omdat we optimaal gebruikmaken van de huidige digitale mogelijkheden, bespaar je aanzienlijk op de kosten. Hoe en hoeveel? Dat bepaal jij zelf!  

Advies nodig? 

We maken graag een afspraak met jou voor een vrijblijvend gesprek. 

Kies het pakket dat het beste bij jouw organisatie past