• Ondernemend
  • Verbindend
  • Vakkundig
  • Servicegericht
  • 2 Nmbrs Certified Professionals

Waar staat SOX voor?

SOX staat letterlijk voor Salaris Online Xtra. Onder Xtra verstaan wij de persoonlijke aandacht voor jou als ondernemer. Wij denken met je mee en doen nèt dat stapje Xtra om jou te helpen. Hoeveel we voor jou doen, dat bepaal jij zelf. Als je alleen de loonadministratie wilt uitbesteden, ben je meer dan welkom. Maar we kunnen je ook volledig ontzorgen op het gebied van HR diensten.

SOX is..

Ondernemend

Wij hebben veel ervaring met MKB bedrijven en kennen de vraagstukken waar zij voor komen te staan. We werken dan ook niet reactief, maar komen zelf in actie. Komen er nieuwe percentages voor de WKR, dan berekenen wij voor jou welke stappen je het beste kan zetten. Kom je in aanmerking voor een subsidie? Dan vragen wij die voor jou aan. Wij ondernemen zelf actie om jou te ontlasten.

Verbindend

In veel gevallen is er een gat tussen de regelgeving en de praktijk. Helder en transparant zijn is hierin vaak de sleutel. Sluit een nieuwe wet in de praktijk niet aan op jouw situatie? Of ben je verplicht je te houden aan bepaalde restricties die in de praktijk moeilijk blijken te zijn? Wij kijken hoe nieuwe wet- en regelgeving toegepast kan worden in jouw situatie. Wij bespreken ingewikkelde stukken in begrijpelijke taal en nemen graag de tijd om voor jou de vertaalslag te maken.

Vakkundig

De markt is continu in beweging, als team bewegen wij hierin mee. Regelmatig veranderen de regels waarmee je als ondernemer te maken hebt. Denk hierbij aan wet- en regelgeving vanuit de overheid, CAO wijzigingen, maar ook bijvoorbeeld de werkwijze van het UWV. Wij zorgen dat we altijd up-to-date zijn, zodat jij je daar geen zorgen om hoeft te maken. We werken secuur, integer en gaan altijd voor kwaliteit.

Servicegericht (dat beetje Xtra)

Als ondernemer heb je een passie. Van die passie heb jij je werk gemaakt. Maar niet iedere ondernemer is ook een goede personeelsmanager. Dat stukje kunnen wij voor je uit handen nemen. Wij denken mee over jouw personeelsbeleid, komen zelf met oplossingen en kunnen ons goed inleven in jouw situatie. Zo kan jij je weer op je passie concentreren!