• Ondernemend
  • Verbindend
  • Vakkundig
  • Servicegericht
  • 2 Nmbrs Certified Professionals

Maak kennis met SOX

 

Wie zijn wij?

Wij zijn een team van deskundige en ondernemende medewerkers. Omdat we allemaal vanuit een andere achtergrond komen, zijn we van alle markten thuis. Wij weten hoe het werkt bij het UWV, kennen de wet- en regelgeving en kunnen ons goed verplaatsen in verschillende branches en ondernemers. Wij werken onder andere voor bedrijven in de sectoren Zorg & Welzijn, Horeca, Kinderopvang, Metaal en Techniek, Autobedrijven, Geestelijke Gezondheidszorg en Schoonmaak.

Brede kennis

Naast onze uitgebreide vakkennis van de loonadministratie, ondersteunen en begeleiden wij ondernemers ook op HR vlak. Wij kennen de kneepjes van het vak en adviseren onze klanten graag. Dit kan gaan over de vorm en duur van een contract, hoogte van het loon, functioneren van een medewerker, ziekteverzuim en re-integratie trajecten tot aan het begeleiden van cultuur veranderingen binnen het bedrijf. De meest voorkomende ondersteuning is het adviseren en begeleiden van een ontslagprocedure. Maar we staan voor je klaar bij alle zaken waar jij tegenaanloopt op het gebied van personeel.

Korte lijnen

We zijn een klein maar hecht team. Geen logge organisatie met lange wachttijden. We hanteren korte lijnen en helpen je snel. Voor de salarisadministratie werken we voornamelijk digitaal, maar altijd mét persoonlijk advies. Daat gaat het om bij SOX!