• Ondernemend
  • Verbindend
  • Vakkundig
  • Servicegericht
  • 2 Nmbrs Certified Professionals

Gemak dient de mens en dus de ondernemer

Voor de salarisadministratie werken we volledig digitaal. We hebben gekozen voor een efficiënt en gebruiksvriendelijk softwarepakket: Nmbrs. Nmbrs is een online salarissysteem voor zowel de salaris- als de personeelsadministratie. Dit systeem bevat alle brancheregelingen en kunnen we volledig op maat voor jou inrichten. Door de functionaliteiten die Nmbrs jou als ondernemer biedt, kun je sneller en gemakkelijker werken. Dat scheelt niet alleen tijd, maar ook kosten!

Jij blij, je personeel blij

Voor jouw personeel is er een Employee Self Service (ESS) account vanuit Nmbrs. Met dit account kunnen zij altijd en overal hun loonstroken en jaaropgaven inzien. Niet alleen via de PC, maar ook met een app op hun tablet of smartphone. Maar daar blijft het niet bij. Via het ESS kunnen zij ook hun wijzigingen doorgeven in de persoonsgegevens, declaraties indienen of verlof aanvragen. Dat scheelt een hoop vragen!

Volledig digitaal, met nét dat beetje Xtra

Nmbrs kan gekoppeld worden met diverse boekhoudprogramma’s, uren registratie systemen, Arbodiensten en verzuimverzekeringen. Alle brancheregelingen kunnen we toepassen. Dus of je nu in de horeca, bouw, detailhandel of zorg werkt, wij maken het systeem op maat voor jou. Volledig digitaal, wel zo makkelijk. Maar uiteraard zonder onpersoonlijk te worden!

Nmbrs Certified Professionals (NCP'ers)

Ons team bestaat uit 4 medewerkers, waarvan 2 officiële Nmbrs Certified Professionals. Zij zijn getoetst op hun kennis en hebben dit examen met een positief resultaat afgelegd. En als NCP'er hebben zij uiteraard uitstekende kennis van de Nmbrs applicatie. Daarnaast hebben zij toegang tot de NCP community, worden zij elk jaar uitgenodigd voor het Nmbrs Certified Professionals event en worden zij als eerste op de hoogte gesteld van vernieuwingen binnen de Nmbrs salarissoftware. En dat is natuurlijk van meerwaarde voor jou als klant.