Offerte aanvragen

Of bel
072 5207701
Afspraak maken

Of bel
072 5207701

Loonstrook

Iedere werknemer ontvangt elke maand een loonstrook. Een loonstrook is een specificatie van het brutoloon, toeslagen en het nettoloon. En moet aan allerlei wettelijke verplichtingen voldoen. Op een loonstrook moet onder andere vermeld staan:

Online toegang tot de salarisstrook 

De loonstroken verwerken wij altijd online. Zodra wij de salarisstroken voor jou en jouw klanten gemaakt en gecontroleerd hebben, ontvangt de medewerker een e-mail van ons. Hierin staat vermeld dat de salarisoutput klaar staat. Op deze manier bouwt iedere medewerker zijn eigen dossier op. Alles staat 24/7 online en is overal ter wereld voor jou, jouw klant en de medewerkers toegankelijk. 

Wij werken met Nmbrs

Voor de verwerking van de salarisadministratie maken we gebruik van de online salarissoftware van Nmbrs. Nmbrs is uitstekend geschikt voor administratie- en accountantskantoren die voor (of samen met) hun klanten de salarisadministratie voeren.

Salarisstrook is maatwerk

Heb jij een accountants- of administratiekantoor? Dan heb je waarschijnlijk klanten uit allerlei verschillende branches in je portefeuille. Uit ervaring weten we dat een correcte salarisstrook toch vooral maatwerk is. Elk bedrijf is immers uniek. In elke branche geldt een andere CAO, elke medewerker is anders en dus is ook de uiteindelijke bruto-netto-berekening op een loonstrook uniek.

SOX heeft alle kennis in huis en maakt altijd optimaal gebruik van de fiscale mogelijkheden. 

>> Neem vrijblijvend contact op en vraag naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf

Light
Medium
Premium

Light