Salarisadministratie voor alle MKB bedrijven

Ondernemers vinden het vaak prettig als de salarisadministratie ook uit handen genomen wordt. Het liefst door de accountant of administrateur zelf, zodat alle financiële zaken op één plek uitgevoerd worden. Lijkt jou dat ook prettig? Dan kunnen wij jou van dienst zijn!

Uitbesteden van de loonadministratie loont namelijk al snel. SOX neemt de salarisadministratie van jouw onderneming uit handen én heeft expertise op het gebied van andere HR vraagstukken. 

100% online inzicht in de loonadministratie

De loonadministratie voeren wij online uit. Het is eenvoudig, veilig en efficiënt. Doordat we de loonstroken digitaal verstrekken, is printen en per post verzenden verleden tijd. En dat bespaart aanzienlijk in de kosten. Bovendien werk je ook nog eens milieuvriendelijk. 

Eigen inlogportaal

Met onze online salarisapplicatie heeft elke medewerker zijn eigen (inlog) portaal. Een werknemer kan zelf alle benodigde loongegevens controleren en opvragen. En zelfs een aantal kleine mutaties doorvoeren. Stel één van de werknemers verhuist van Heerhugowaard naar Alkmaar. Dan kan de werknemer eenvoudig zelf zijn of haar gegevens wijzigen.  

De voordelen van het uitbesteden van de salarisadministratie