HRM Uitstroom

Of het gedwongen of vrijwillig is, je krijgt ook met uitstroom van personeel te maken. Dit is een proces dat zeer zorgvuldig moet worden begeleid. SOX heeft de ervaring en kennis om je ook op dit gebied bij te staan. Wij kunnen je helpen bij:

Exit gesprekken

Bij een gedwongen exitgesprek komt vaak veel emotie kijken. Het laten voeren van exitgesprekken door SOX biedt veel mogelijkheden en voordelen. Maar vooral ook veel inzicht. We staan je daar graag in bij.

Begeleiding contracten bepaalde tijd

Het laten aflopen van contracten voor bepaalde tijd moet zorgvuldig gebeuren. Zowel werkgever als werknemer hebben er baat bij als dit proces netjes en volgens de regels verloopt. Begeleiding op dit gebied zorgt er voor dat je medewerkers eventueel in de toekomst weer terug kunnen stromen in het bedrijf.

Beëindigen dienstverband

Gaat een medewerker met pensioen? Dan komen daar andere administratieve zaken bij kijken. We ondersteunen je bij het ‘natuurlijk’ (leeftijdsgebonden) beëindigen van een dienstverband.

Ontbinden arbeidscontract

Het kan iedereen overkomen; een terugval, faillissement of noodgedwongen staken van de onderneming. Wij ondersteunen bij de ontbinding van arbeidscontracten op economische gronden.

Op zoek naar tijdelijke HRM diensten?

Wil jij HRM diensten in de regio Alkmaar uitbesteden? SOX kan de personeelsadministratie, HR-taken en salarisadministratie voor je uit handen nemen. Wij vertellen graag meer over de vele mogelijkheden!

>> Vraag hier naar de mogelijkheden