• Ondernemend
  • Verbindend
  • Vakkundig
  • Servicegericht
  • 2 Nmbrs Certified Professionals
06 juli

Hulp bij aanvraag Subsidie Praktijkleren

Van half juni tot uiterlijk 15 september 2017 kunnen bedrijven die praktijkleerplaatsen en werkleerplaatsen aanbieden de Subsidie Praktijkleerplaatsen aanvragen. SOX helpt jou graag bij de aanvraag van de subsidie.

Wat houdt de subsidieregeling in?

De subsidie is een tegemoetkoming voor de kosten die jij als werkgever maakt voor de begeleiding van een leerling, deelnemer of student. Per leerling kom je in aanmerking voor een subsidiebedrag van maximaal € 2.700 euro. Ben jij een erkend leerbedrijf, dan kom je dus in aanmerking voor deze subsidieregeling.

Elkaar helpen

Met de Subsidieregeling wil het ministerie van Onderwijs, Cultuur & Wetenschappen werkgevers stimuleren meer praktijkleerplaatsen aan te bieden. Dankzij deze regeling kunnen leerlingen die een beroepsopleiding volgen, zich beter voorbereiden op de arbeidsmarkt. De leerplaats is bedoeld voor leerlingen in het VMBO, MBO, HBO, Provendi en Technologische ontwerpers in opleiding. Als werkgever help je de leerlingen en wij kunnen jou weer helpen met de aanvraag.

SOX regelt aanvraag Subsidieregeling Praktijkleren

SOX helpt je verder met de aanvraag van de Subsidie Praktijkleren. Wij doen de aanvraag voor de Subsidie Praktijkleren na ontvangst van de praktijkovereenkomst (POK) van de leerling. Je kunt telefonisch contact met ons opnemen via 072-5207701 of een mail sturen naar salaris@so-x.nl.